Edukacija Gimtadieniai Ekskursijos

  • Edukacija vaikams ir suaugusiems

Edukacija su tauriaisiais elniais ir apie juos – tai įsimintina išvyka į gamtą moksleivių klasei, darželio grupei, draugams, kolektyvui. Tai ir puiki gimtadienio dovana. Edukacijos galimos lietuvių, rusų arba anglų kalbomis. Edukacijos vyksta lauke – visus metus, bet kokiu oru. Trukmė apie 1 val. Jų metu vaikai maitina elnius iš rankų, išgirsta apie tauriųjų elnių gyvenimą, elgesį, unikalią gynybą nuo plėšrūnų ir daug kitų įdomybių. Edukacijų kainas rasite čia. Būtina išankstinė registracija tel. +370 699 91900. 

  • Gyvūnų terapija

Gyvūnų terapija – plačiai žinomas būdas atsipalaiduoti, dažnai ji taikoma kaip pagalbinis gydymo metodas. Elnių stebėjimas, maitinimas iš rankų, buvimas šalia jų padeda nuraminti mintis, patirti džiaugsmą, pamiršti rūpesčius. Gyvūnų terapija kartu yra ir savotiška meditacija. Yra ne viena šeima, auginanti autistišką vaiką, kuri reguliariai atvažiuoja į Elnių SPA, nes įsitikino, kad buvimo su gyvūnais poveikis vaiko savijautai – itin teigiamas. Elnių terapija tinka vaikams ir suaugusiems, kuriems norisi pabėgti iš miesto, pamedituoti, atrasti save, o gal apraminti mintis ar jausmus. Užtikrinsime, kad apsilankymo terapiniais tikslais metu su elniais būtumėte tik jūs vieni. Būtina išankstinė registracija. 

  • Gimtadienis su elniais

Kur švęsti vaiko gimtadienį? Pats geriausias žaidimų kambarys – gamta. Čia nėra nei sienų, nei ribų! Dviejų aukštų pavėsinė (150 Eur) arba didžiulė prižiūrėta pieva su laužaviete (100 Eur), mišku kvepiantis oras, gamtos garsai, o svarbiausia – vaikų džiaugsmas lakstant basomis vasarą ar leidžiantis su rogutėmis nuo kalniuko žiemą įkvėpė jau ne vieną šeimą švęsti gimtadienį Elnių SPA. Papildomai siūlome valandos edukaciją ir / arba valandos žygį į greta esančią sengirę. Abi paslaugos švenčiantiems pas mus – po 70 Eur.  Visų paslaugų kainas rasite čia

Edukacijos ir terapija

Nuo 2018 m. rugpjūčio, kai atsivežėme pirmuosius elnius, iš baikščių miške besislapstančių laukinukų jie tapo jaukiais (beveik) naminiais gyvūnais.

Taurieji elniai dabar noriai ėda iš rankų, bendrauja su lankytojais. 

Gyvūnų maitinimas iš rankų – unikalus potyris, kurio neperteiksime žodžiais. Tai pramoga vaikams ir suaugusiems. 

Pramogos gamtoje

Didelėje 2,5 ha pievoje galima apsistoti su kemperiu ar palapine arba išsinuomoti mūsų keturvietę palapinę, laužavietę, surengti stovyklą, susiburti su kolegomis.

Ekskursija į sengirę

Už kilometro nuo elnių ūkio stūkso mažai kam žinoma sengirė. Ąžuolai, augantys ant pamirštų pilkapių, čia tokie, kad vieno neapkabina trys suagusieji. Valandos žygis po šią girią įkrauna žmogų nepaprasta energija. Tai mistiška ir dvasinga vieta, kurioje tiesiog gera būti. 

GIMTADIENIS SU ELNIAIS

Dviejų aukštų pavėsinė su vaizdu į elnius, išpuoselėta pieva žaidimams basomis, natūrali, bet saugi gamta, o norintiems – ir edukacija ar nepamirštamas žygis į šalia esančią sengirę: apie tokį gimtadienį svajoja kiekvienas vaikas, o gal ir suaugęs!

Vaikų gimtadieniai